Yritysesittely
Suomen Kala-auto

Kala-auto rantautui Suomeen Ruotsista vuonna 2006 ja vakiinnutti nopeasti paikkansa kuluttajien pakastimissa ja sydämissä. Toimitamme korkealaatuisia pakastettuja kala- ja äyriäistuotteita suoraan kotiovelle ympäri Suomea - kylmäketjun katkeamatta. Aloitimme toiminnan yhdellä autolla pääkaupunkiseudulla ja nyt voimme ylpeänä kertoa toimintamme levinneen ympäri Suomea kuudentoista auton voimin. Tällä hetkellä toimimme koko Uudenmaan alueella, Tampereen seudulla, Turun seudulla sekä Kotka-Kouvola-akselilla. Kierrämme asuinalueilla noin kolmen kuukauden välein. Meiltä voi tilata tuotteita myös etukäteen verkkokaupasta, soittamalla tai sähköpostitse, valitse runsaasta valikoimastamme ja tuomme tuotteet ilmaiseksi sovittuun aikaan sovittuun paikkaan.

Meret ovat intohimomme ja voimmekin ylpeänä tarjota tuotteita, joita et löydä lähikaupasta. Tuotteemme pakastetaan jäiseen merivesikalvoon. Tämä prosessi tekee hyvin ohuen jääkalvon fileen ympärille, joten tuote ei pääse kuivumaan eivätkä valkuaisaineet hajoamaan. Tällä menetelmällä taataan kalan tuoreus, maku ja säilyvyys. Tarjoamme laatutakuun tuotteille, koska haluamme asiakkaille aina parasta laatua.

Tuotteemme pyydetään pääosin Luoteis-Atlantista ja Jäämereltä, mutta saamme tuotteita niin Pohjois-Amerikasta, Aasiasta kuin myös Intian-Valtamerestä. Mahdollisuuksien mukaan pidämme valikoimassamme myös kotimaisia tuotteita.

Oiva-raportti