Rekry

rekry

Avoimet työpaikat: Tiiminvetäjä

Suomen Kala-auton myyjänä voit helposti saada 25€ tuntipalkan, parhaat myyjämme tienaavat jopa 50€/tunti!

Suomen Kala-auto on vuodesta 2006 toiminut kalojen ja äyriäisten suoramyyntiliike. Toimitamme 16 kylmäauton voimin korkealaatuisia pakastettuja kala- ja äyriäistuotteita suoraan kotiovelle ympäri Suomea. Haemme jatkuvasti myynnintekijöitä jatkamaan menestystarinaa kanssamme! Olet etsimämme henkilö, jos sinulta löytyy energinen asenne myyntityöhön, erinomaiset ihmissuhdetaidot sekä sinnikkyyttä myyntiin. Aikaisempi myyntikokemus on plussaa, mutta ei välttämätöntä sillä koulutamme tehtävään. Työ on itsenäistä ja vastuullista, mutta ehdottomasti palkitsevaa!

Palkkaus on provisioperusteinen, joten aktiivinen tekeminen vaikuttaa suoraan tulotasoosi, palkkakattoa meillä ei ole. Meillä perusmyyjä tienaa keskimäärin noin 25€/tunti ja huippumyyjä jopa yli 50€/tunti! Muutama tunti tehokasta työntekoa illassa takaa hyvän toimeentulon tai mukavan lisätienistin, ja vapaa-aikaa jää käytettäväksi runsaasti muuhunkin. Työ soveltuu niin opiskelijalle kuin kokopäivätyötä etsivälle.

Tarjoamme sinulle:
- hyvän kaluston myyntiä varten
- mukavat työkaverit
- myyntikoulusta
- erittäin kilpailukykyisen palkan

Jos tämä kolahti ja tunnet olevasi etsimämme henkilö täytä hakemus verkkosivuillamme niin olemme yhteydessä sinuun.

Etunimi
Sukunimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Kotikunta
Minulla on kokemusta myynnistä:
Minulla on kokemusta asiakaspalvelusta:
Minulla on B-ajokortti:
Olisin kiinnostunut työskentelemään:


Lisätietoa

Täyttämällä tämän lomakkeen ilmoitat Suomen Kala-autolle kiinnostuksestasi Kala-auton tarjoamaa työtä kohtaan. Sinulle voidaan soittaa ja sinulle voidaan tarjota työtä. Antamiasi tietoja ei annetta kolmansille osapuolille.