| Allmänt betyg | (9 omdömen) |
Läckra laxbiffar av norska lax. Biffarna passar t. ex. i hamburgare. Biffen behöver inte smältas före tillredning, du kan stäcka den rakt från frysen.
Ingredienser: LAX (salomon salar 85%), vatten, rapsolja, salt, citronpeppar (salt, kryddor, surhetsreglerande medel E330, socker, potatisstärkelse, glukossirap, lök, citronpulver), lökpulver. Laxen odland i Norge
Allergener: Fisk
Förvaring: i fyrs -18C eller kallare, i kylskåp 0-4C max 3dygn, bör inte frysas efter upptining.
Trots noggranhet i urbeningsprocessen kan mindre benbitar förekomma.
Säkerställ att produkten är helt tillagad innan förtäring
Energi: 840 kJ / 193 kcal
Fett: 13 g, varav mätta 1,6 g
Kolhydrater: 0,6 g varav socker <0,1 g
Protein: 18,4 g
Salt: 1,6 g (kraftigt saltad)
Förvaras vid -18 °C fram till bäst före-datum. Upptinad produkt får inte frysas in igen.
| Allmänt betyg | ☆☆☆☆☆ |