Avoimet työpaikat

tiiminvetaja
Tiiminvetäjä


Suomen Kala-Auto on vuodesta 2006 toiminut kalojen ja äyriäisten suoramyyntiliike. Toimitamme ja myymme 16 kylmäauton voimin korkealaatuisia pakastettuja kala- ja äyriäistuotteita suoraan kotioville ympäri Suomea.

Haemme pääkaupunkiseudulle tiiminvetäjää jonka vastuualueina on, oman tiimin myynninkehitys, rekrytoiminen ja myyntitekijöiden kouluttaminen.

Olet etsimämme tiiminvetäjä jos omaat hyvät vuorovaikutus taidot, palat myynnistä ja olet valmis johtamaan tiimiäsi esimerkillisesti ja kehittämään meidän konseptiamme. Ei ole väliä oletko uusi vai vanha tekijä alalla tärkeintä on, että olet tuloshakuinen ja haluat kehittyä.

Tarjoamme siis sinulle uniikin työpaikan missä pääset vaikuttamaan asioihin, omaan tekemiseen ja nauttimaan työn monipuolisuudesta. Saat tueksesi ammattitaitoisia kollegoita, joiden avulla sisäistät työtehtäväsi alta aikayksikön. Palkkaus on neuvoteltavissa, mutta koostuu pohjapalkasta + komissio oman tiimin myynneistä. Lähetäthän hakemuksesi osoitteeseen info[ät]kala-auto.fi otsikolla "Tiiminvetäjä".
Lisäteitoja tehtävästä antaa Miro Torikka, puh 050 300 3866 tai s-posti info@kala-auto.fi

Avoin hakemus